Álljunk meg egy pillanatra!

Mielőtt fejest ugranál egy fejlesztésbe nagyon fontos, hogy pontos képed legyen arról, honnan indulsz, hogy állnak most a céged dolgai. Itt nemcsak az árbevétel számait kell nézni, hanem a teljes működési modellt: folyamatok, kommunikáció, tudás átadás, teljesítmény stb. stb. Mérni viszont csak adatokból tudunk! Honnan lesz ilyen adat? Erre dolgoztuk ki az egyedi cégekre szabott NewZing Komplex Vállalati Diagnózisunkat, mely egy olyan folyamat, ahol a munkatársak bevonásával számszerűsített vállalati kultúra elemzéssel közösen határozzuk meg, milyen fejlesztési fókuszokkal kell dolgoznunk.

Miért jó ez neked?

- Azért, mert a szervezet egészére és a különálló szervezeti egységekre vonatkozó 360  fokos felmérést készítünk, mely a munkavállalók szemszögéből vizsgálja a vállalatod hatékonyságát!

- Azért, mert a NewZing öt lépéses diagnosztikai folyamat során kollégáid bevonódása olyan magas, hogy a fejlesztéssel járó változásokat nemcsak elfogadják, hanem aktívan törődnek a cégeddel és annak fejlesztésével. Ez pedig erősíti az elkötelezettségüket és a szervezeti kultúrát. Számos referenciánk, és ha szeretnéd közvetlen ajánlás garantálja, hogy valóban ezt adjuk!

Fejlesztési rendszert építünk Veled!

Munkatársak és munkakörök szintje

Várható eredményként cégednél, az átlátható folyamatoknak és szabályzati rendeknek köszönhetően strukturált környezetben növekszik a munkavégzés hatékonysága, ezzel egyidejűleg csökken a hibás működésből fakadó terheltség és kiszámíthatatlanság. A célok elérése mérhetővé válik, ahol nemcsak az egyén, de a szervezeti egységek valós teljesítménye is számszerűsíthető lesz.

NewZing fejlesztési rendszer Stratégiai operatív eszköz rendszerének pillére

 • Cégre szabott folyamatszervezés/ szabályozás /fejlesztés licenszes software alapú termékkel, belső folyamatgazda képzéssel.
 • Hatékony belső és külső kommunikáció-fejlesztés licenszes software alapú kapcsolati háló elemzéssel, stratégiai szemléletmód-formáló belső kommunikációs rend kialakításával, képzéssel.
 • Teljesítményértékelési (TÉR) rendszer munkakör-specifikus objektív és mérhető mutatószámok (KPI), értékelhető tényezők és kompetenciák hármasának kialakításával, oktatásával és dokumentációs anyagával.
 • Mentor program kulcs pozíciók kialakítása, struktúrálása, integrációja oktatással kiegészítve.
 • Munkaerőt érintő területek: toborzás-kiválasztás, onboarding folyamatok menedzselése.
 • Operatív (működés-fejlesztést érintő) kérdések: terheltség/időgazdálkodás, felelősség/hatáskör működési kereteinek kialakítása, és bevezetése. Belső szabályzati rendek, döntési mátrixok létrehozása.

Döntéshozók szintje

Vezetőd képzési és együttműködési szintje, ahol a meeting kultúra megteremtésével, fejlesztésével és az egyéni képességek kiaknázásával az egyes vezetőd képessé válik a változásmenedzsment szemléletmód elsajátítására. Információátadási-, feldolgozási és delegálási képességeinek köszönhetően személye motivációs hajtóerőként jelenik meg a kollégáid szemében, aki képes napi szinten támogatni a munkatársakat és a vállalati stratégiát.

NewZing fejlesztési rendszer Stratégiai irányító rendszerének pillére

 • Coach típusú vezetőfejlesztés utógondozási programmal: vezető, aki képes napi szinten támogatni a munkatársakat, kiaknázni a potenciálokat és támogatni a szervezeten belüli törekvéseket a célok elérése érdekében. Személye motivációs hajtóerő.
 • Vezetői tréning, workshop, coaching: csoportos és egyéni coaching folyamat változásmenedzsment szemléletmód elsajátítására, interperszonális hatékonyság növelésére.
 • Meeting kultúra megteremtése: terület vezetői gyakorlatok kialakítása információátadási-, feldolgozási- és delegálási folyamatok fejlesztésével.
 • Stratégiai HR tanácsadás és vezetői támogatás: a szervezetet és menedzsmentet érintő HR funkciók optimalizálása, döntéselőkészítés, tanácsadói support szolgáltatás. (pl. szervezeti struktúra változtatása, utódlás).

Szociális tér és szocializációs képesség szintje

Kollégáid alkotják azt a közösséget, mely a vállalatod arcát adja. Kollégáid viselkedése és hozzáállása határozza meg céged sikerét, ezért fontos viselkedésük alapját jelentő szemléletmód fejlesztése, és a bizalomra épülő munkáltatói márka építése!

NewZing fejlesztési rendszer Stratégiai szemléletmód pillére

 • Alapérték fokuszú, tematikus csapatépítő programok
 • Alapérték fókuszú vállalati kultúra fejlesztés
 • Eredményorientált, kifelé irányuló szemléletmód megteremtése a fejlesztési folyamatok során
 • Emberközpontú, bizalomra épülő, önámítás mentes vezetői kultúra kialakítása
 • Munkáltatói márkaépítés (Employer Branding)

Kérj személyre szabott ajánlatot

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.