Ha az alábbiak közül legalább 3 igent összegyűjtesz,
hívj minket, beszélgessünk egy jót!

Szervezeti diagnosztikai folyamat

Örülnél, ha 360 fokos elemzést és kiértékelést kapnál a céged működéséről és szervezeti kultúrájáról, mindezt anonim formában, mégis a kollégáid szemüvegén keresztül? Szeretnéd látni vajon abba az irányba haladnak-e, amit Te szeretnél?

TÉR (Teljesítményértékelési Rendszer)

Segítene, ha mutatószámok és cégspecifikus tényezők alapján mérhetnéd és értékelhetnéd működéseteket, valamint az egyéni teljesítményt? Szeretnéd, ha a céged  teljesítményértékelési rendszere megszüntetné a bérfeszültséget, a rivalizálás helyett egészséges versenyszellemet teremtene és tartana fenn, valamint jelentősen növelné a motivációt és a munkavégzés hatékonyságát?

Projektmenedzsment

Közelebb kerülnél a stratégiád megvalósításához, ha adott cél elérése érdekében helyesen megválasztott erőforrások, tervezett folyamatok, ütemezett végrehajtás és költség/hatékonyság kontroll valósulna meg?

Kommunikáció-fejlesztés

Hatékonyabb lenne az operatív feladatok ellátása cégedben, ha dolgozóid egy nyelvet beszélnének és a megfelelő információáramlásnak köszönhetően javulna a hatékonyság, a társosztályok együttműködése és a hangulat?

Szociometria elemzéssel

Kíváncsi vagy, vállalatodon belül kikben szunnyad az a képesség, hogy úttörőként az élen haladva, kollégáidat ösztönözni tudják? Szeretnéd tudni, kik lehetnek a segítségedre abban, hogy fellendítsétek a közhangulatot és hatékonyabbá tegyétek a munkavégzést?

Toborzás-kiválasztás

Nehéz jó munkaerőt találni? Szeretnéd tudni, hol vannak most azok a leendő munkatársaid, akiket szeretnél bevonzani, akikre hosszútávon támaszkodhatsz?

Mentor program (HR és Marketing)

Ideális lenne, ha kollégáid betonbiztos szakmai tudással, rövid időn belül felvennék a ritmust, amelyet vállalatod diktál? Ha új kollégáitok úgy kezdenék nálatok pályafutásukat, hogy feladataikkal, cégeddel, folyamataitokkal, törekvéseitekkel tökéletesen tisztában vannak?

Ügyfélélmény és Munkavállalói élmény

Kipróbálnád, milyen előnyökkel jár, ha leendő és meglévő munkatársaidra, mint belső ügyfelekre tekintesz, és ez alapján alakulna az együttműködésetek?

Változásmenedzsment

Szeretnéd, ha kollégáid motiváló kihívásként tekintenének a változásra és sikerélményként élnék meg az új rendszerek, eszközök bevezetését?

Vezetőfejlesztés

Széthúzás, területi viszályok, hangsúlyos egyéni érdekek… Ismerős? Jó lenne őszintén beszélni a valódi problémákról, feltárni azokat, együttműködést generálni belőlük?

Vezetőképzés

Több időd maradna stratégiai tervezésre, pihenésre, ha vezetőid saját csapatukon belül képesek lennének célokat állítani, kockázatokat elemezni, munkafolyamatokat átlátni, szervezni és értékelni?

Folyamatszabályozás

Kiküszöbölhetők lennének a hibák, ha pontosan látnátok a munkafolyamataitokat, és ha ezek egységes rendszerű és mélységű leírásokban jelennének meg? Segítene, ha minden feladatnak egyértelmű felelőse lenne? Szeretnéd a folyamatokat olyan rendszerben kezelni, mely céged méretére szabott és melyet házon belül is tudtok alkalmazni?

Stratégiaalkotás

Fejedben van minden, amit a jövőről és a cégedről megálmodtál? Tudod, merre van az odavezető út? Szeretnéd, ha ez a kép az összes kollégád fejében is meglenne és napi szinten, strukturáltan haladnátok egy irányba?

Csapatépítés

Több lenne az árbevételed, ha kollégáid valódi csapatként egy hajóban eveznének? Ha egymás szemüvegén keresztül is képesek lennének átlátni egymás munkafolyamatait, nehézségeit?

Coaching

Érzed, mikor kollégáid hullámvölgybe kerülnek? Látod, mikor felborul a munka-magánélet egyensúlya, a kollégáid elakadnak a jövőjüket illetően, fejlődési gátak, korlátozó hiedelmek alapján önhibájukon kívül hibát hibára halmoznak? Szeretnéd, ha a problémákra, mint megoldandó feladatra tekintenének és eredményesen kezelnék azokat?

Tréningek (időgazdálkodás, energia menedzsment)

Jó lenne, ha a legmodernebb oktatási tematikákkal, és tudással vértezhetnéd fel kollégáidat? Szeretnéd, ha megszerzett tudásukat a Te cégedben kamatoztatnák?

Kérj személyre szabott ajánlatot

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk!
Hoppá! Valami hiba történt az űrlap elküldése során.